Werken bij KCZL

Werken bij KCZL

Altijd op zoek naar de juiste mensen

KCZL Transport en Logistiek is voortdurend in beweging. Letterlijk én figuurlijk. Bij KCZL Transport & Logistiek maken mensen het verschil. Wij bouwen daarom graag samen aan de toekomst van ons bedrijf, dat al meer dan 15 jaar bestaat.

Heb jij een passie voor transport en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan bij ons werken! Ter versterking van ons hechte team van ?? medewerkers zijn wij altijd op zoek naar de juiste nieuwe enthousiaste medewerkers met een passie voor transport.

Wat biedt KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is en professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en wij bieden je de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Speerpunten in onze dienstverlening zijn:

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek hoog in het vaandel. Daarbij doelen we niet alleen op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten.

Kom jij ons team versterken? Solliciteer nu!

Ben jij geïnteresseerd, stuur ons dan je sollicitatiebrief met CV naar info@kczl.nl of vul onderstaand formulier in. Wij nemen gauw contact met je op!

    ManVrouw