Medisch Transport

Medisch Transport

KCZL Transport & Logistiek is dé specialist op het gebied van het vervoeren van medicijnen, medische apparatuur en andere goederen voor de farmaceutische industrie, zorginstellingen en apothekers.

Bij medisch transport zijn snelheid, stiptheid en zorgvuldigheid letterlijk van levensbelang. Als logistiek specialist zijn wij op de hoogte van alle GDP-richtlijnen en zijn onze voertuigen erop ingericht om uw medische producten in de juiste conditie te vervoeren. KCZL levert sterk beveiligd vervoer en bieden onze klanten de mogelijkheid om elke medische zending met track & trace te monitoren en te volgen.

Onze gekwalificeerde medewerkers zorgen ervoor dat uw medische zending met de juiste zorg wordt afgeleverd en volgen daarbij nauwgezet uw instructies, zoals bijvoorbeeld het afleveren bij uw specifieke contactpersoon.

Medisch transport bestellen?

Neem contact op!

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.