Transport

Nationaal & Internationaal Transport

Elke dag verzorgt KCZL Transport & Logistiek het vervoer van goederen in Nederland en Europa. Zowel in binnen- als buitenland kennen onze chauffeurs blindelings de weg. Wij vervoeren volle vrachten (FTL) alsook deelpartijen (LTL) en losse pakketten. Algemene handelsgoederen, medische producten, voedingsmiddelen en toestellen zijn enkele voorbeelden van de goederen die wij vervoeren.

Door de implementatie van boordcomputers met track & trace in onze volledige vloot beschikken wij steeds over alle gewenste informatie met betrekking tot de locatie van de goederen, de rij- en rusturen van de chauffeurs en de ETA van de aan te leveren zendingen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem nu contact op!

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en wij bieden je de ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.