Douane Activiteiten

Douane Activiteiten

Bij het in- en uitvoeren van goederen komt u onvermijdelijk in aanraking met douane activiteiten. KCZL Transport & Logistiek biedt u de expertise voor een snelle en correcte afhandeling van alle mogelijke douanediensten met betrekking tot de import en export, lucht- en zeevracht van goederen binnen Europa.

Douaneformaliteiten voor de im- en export vragen om specifieke kennis en ervaring. Kleine onjuistheden in de documenten kunnen leiden tot flinke vertragingen en mogelijk tot een te late levering van goederen.

De declaranten van KCZL Transport & Logistiek kennen de wet- en regelgeving en begrijpen de uitdagingen in de internationale transportwereld. Wij zorgen voor de juiste documenten en voor een snelle en correcte afhandeling van de formaliteiten.

Hulp nodig bij douaneactiviteiten voor uw internationale verzending?

Neem nu contact op!

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.