Over ons

Passie voor transport

KCZL Transport & Logistiek is een middelgroot en dynamisch transportbedrijf dat graag met haar klanten meedenkt voor de meest efficiënte oplossing voor elk transport.

Officieel opgericht in 2004, heeft KCZL Transport & Logistiek al meer dan 15 jaar ervaring en expertise in de internationale transportwereld kunnen verzamelen. Door onze jarenlange ervaring, flexibiliteit en onze service-gerichte aanpak bent u bij ons aan het goede adres. Bij KCZL Transport & Logistiek beschikt u altijd over het juiste voertuig, dat geheel aansluit op uw specifieke transport vraagstuk.

Transport is het belangrijkste logistieke onderdeel van een onderneming, of het nu nationaal of internationaal transport betreft. Het is dus van groot belang dat dit tot in de puntjes verzorgd wordt. Dat begrijpen wij bij KCZL Transport & Logistiek als geen ander. Ons team van betrokken medewerkers beschikt over jarenlange ervaring en een grote dosis expertise, waarmee wij onze betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen. Ook een continue focus op de kwaliteit van ons wagenpark draagt bij aan het hoogstaande niveau van onze dienstverlening. KCZL Transport & Logistiek is voorzien van een uitgebreide hoeveelheid moderne transportmiddelen en -materialen, waardoor ook internationale wegen probleemloos verkend kunnen worden.

Altijd voor u onderweg - Onze werkwijze

Het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, waarbij kwaliteit, prijs en ontzorging als belangrijkste uitgangspunten gelden – dit is de missie van KCZL Transport & Logistiek.

Speerpunten in onze dienstverlening voor u zijn:

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.

KCZL Transport & Logistiek is dé logistieke partner die u van A tot Z ontzorgt. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan verder op deze website over onze diensten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Voor een zekere dienstverlening

Onze Certificeringen

KCZL Transport & Logistiek hecht veel waarde aan het continu verbeteren van haar dienstverlening in de breedste vorm. Er zijn een aantal certificeringen die onze gezamenlijke inspanning belonen en de bevestiging geven dat we de juiste weg ingeslagen zijn. Momenteel bezit KCZL de volgende certificaten:

niwo-wit

Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie

NIWO

De NIWO is sinds jaar en dag de vergunningverlener voor wegtransport. Op grond van de Wet Wegvervoer Goederen verleent de NIWO Eurovergunningen aan de ruim 14.000 transportondernemingen die zich in Nederland bezighouden met goederenvervoer over de weg.

De NIWO heeft als doel het bevorderen van het goed functioneren van de markt van het binnenlandse en grensoverschrijdende beroepsgoederenvervoer over de weg.

TLN

Ondernemersorganisatie voor de transport- & logistieksector

TLN

Transport en Logistiek Nederland werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. TLN ondersteunt en verbindt ondernemers in de transport- en logistieksector.

Het doel van TLN is om met draagvlak van onze leden bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de sector.

KCZL Transport & Logistiek is lid van TLN.

BB

Leren in de praktijk

SBB

Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan. En bedrijven beschikken nu en in de toekomst over de vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit.

Duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemen

KCZL Transport & Logistiek is zich bewust van de sociale en ecologische impact van onze activiteiten en en nemen daarom ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door onze bedrijfsvoering en ons materieel hierop af te stemmen.

KCZL ondersteunt haar klanten bij het realiseren van duurzame doelstellingen, wat inhoudt dat wij continu werken aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen.

Mens & Maatschappij

Ondernemen met oog op duurzame ontwikkeling van de maatschappij is een randvoorwaarde voor een duurzaam bestaan van een onderneming. Bij KCZL Transport & Logistiek leggen we de nadruk op (verkeers)veiligheid en educatie.

Duurzame inzetbaarheid

Vitaliteit, inzetbaarheid en werkvermogen van medewerkers zijn belangrijke speerpunten voor de duurzaamheid van KCZL Transport & Logistiek. Een écht duurzaam bedrijf wordt gebouwd door vele goede mensen, niet enkele. KCZL bevordert interne doorgroeimogelijkheden en werkt intensief samen met opleidingsinstituten en overheid, waarbij we streven naar een optimale afstemming tussen onderwijsprogramma’s en de benodigde competenties voor de transportbranche.

Wat onze klanten zeggen

Enzo Dragolin

Mediserve

Lou Paffen

Highlite International BV

Marco Schepers

Berner