Op- & Overslag

Op- & Overslag Diensten

Het opslaan van goederen is onlosmakelijk verbonden met transport. Wanneer u zelf niet over de faciliteiten of bedrijfsruimte beschikt voor de opslag van goederen, is het mogelijk om deze activiteit uit te besteden.

KCZL Transport & Logistiek heeft de ruimte, expertise en ervaring om aan al uw logistieke wensen te voldoen. Wij beschikken over een schone, goed verwarmde en veilige binnenopslag van 1000m2 waarin uw goederen in de juiste conditie opgeslagen worden. Uw goederen staan veilig en droog in ons warehouse, dat bewaakt wordt door middel van videobewaking en volledig omheind is.

KCZL Transport & Logistiek is bovendien uw partner voor de overslag van goederen. Zowel van kleinere naar grotere transporteenheden, als andersom. Deze service bieden wij naar wens in combinatie met opslag in ons magazijn.

Meer weten over onze op- en overslag?

Neem nu contact op!

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.