Vervoer op maat

Heeft u een hele specifieke transportvraag?

Vanwege de omvang van ons bedrijf en ons wagenpark kunnen wij u altijd een maatwerk oplossing bieden voor uw specifieke transportvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Neem contact met ons op

  Snelheid
  Snelheid

  Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

  Betrouwbaarheid
  Betrouwbaarheid

  Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

  Veiligheid
  Veiligheid

  Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.