KCZL Wagenpark

Voor elke levering het juiste vervoer

Ons wagenpark

KCZL Transport & Logistiek heeft een jarenlange ervaring binnen de nationale en internationale transportwereld en is uitgegroeid tot een volwaardige logistieke dienstverlener. Ons team verzorgt uw transporten tot in de puntjes zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Wij staan voor onze kwaliteit en betrouwbaarheid en investeren daarom ook continu in onze mensen en ons wagenpark. KCZL Transport & Logistiek hecht grote waarde aan het milieu en hebben daarom ons gehele wagenpark ge-update naar de laatste milieueisen.

KCZL Transport & Logistiek beschikt over combo’s, kleine en grote bussen, bakwagens met laadklep, motorwagens met zeil (met en zonder laadklep), trekkers en opleggers met laadklep en heftrucks:

Om uw transportvraag op alle mogelijke manieren in te kunnen vullen, beschikken wij over een divers wagenpark wat wij zelf onderhouden in onze eigen werkplaats. Ons wagenpark bestaat op dit moment uit een totaal van 20 wagens:

Al onze wagens beschikken over de meest moderne Euro 6 en Euro 6 motoren en zijn uitgerust met de nieuwste communicatiemiddelen, zoals boordcomputers en track & trace. Op deze wijze weten wij altijd waar en onder welke omstandigheden uw lading zich bevindt. Naast onze wagens bezitten wij bovendien een aantal heftrucks voor gebruik in ons op- en overslag warehouse.