Value Added Logistics (VAL)

Value Added Logistics (VAL)

De ambitie van KCZL Transport & Logistiek is om haar klanten een totaaloplossing te bieden voor het vervoeren, opslaan, verpakken en ompakken van goederen. Alles wat u op het gebied van transport en opslag denkt nodig te hebben, realiseren wij graag voor u.

Daarom biedt KCZL Transport & Logistics flexibele mogelijkheden tot op- en overslag, waarbij wij ook verschillende VAL-diensten aanbieden, zoals bijvoorbeeld het labelen van producten, het ompakken van uw lading, handling van goederen en voorraadbeheer.

KCZL Transport & Logistiek heeft de ruimte, expertise en ervaring om aan al uw logistieke wensen te voldoen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op voor meer informatie over onze VAL diensten.

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.