ADR Transport

ADR Transport

Het vervoer van gevaarlijke goederen, ook wel ADR-transport genoemd, is onderdeel van het uitgebreide dienstenpakket van KCZL Transport & Logistiek. KCZL Transport & Logistiek verzorgt ADR-transport op maat, waardoor u te allen tijde een betrouwbare en veilige oplossing heeft voor uw specifieke transportvraag.

Voor ADR-transport gelden speciale wetten en richtlijnen om het transport zo veilig mogelijk te laten verlopen. KCZL Transport & Logistiek doet ook geen concessies op het gebied van zijn materieel en zijn medewerkers.

De chauffeurs van KCZL beschikken over alle nodige certificaten en opleidingen om uw ADR-transport perfect en probleemloos uit te voeren. Zij beschikken over jarenlange ervaring in de sector, zijn ADR-gecertificeerd en in het bezit van de verplichte veiligheidsuitrusting. Zij brengen uw ADR-goederen veilig en snel op hun bestemming. Voor ieder ADR-transport kiezen we de meest geschikte, efficiënte en bovenal veiligste oplossing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ADR-transport bij KCZL Transport & Logistiek?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies, of laat hier uw contactgegevens achter, zodat wij u kunnen contacteren.

Waarom kiezen voor KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek is een professioneel en vooruitstrevend transportbedrijf, met als belangrijkste uitgangspunten het continu leveren van de best mogelijke transportdiensten, met grote focus op kwaliteit, prijs en ontzorging van onze klanten.

Snelheid
Snelheid

Korte lijnen, duidelijke afspraken en flexibiliteit zijn onze sterkste kanten. Wij zorgen ervoor dat uw transportvraag zo snel en efficiënt mogelijk ingevuld wordt.

Betrouwbaarheid
Betrouwbaarheid

Uw opdracht is bij KCZL Transport & Logistiek in goede handen. Vanaf de opdrachtverstrekking neemt KCZL het heft in handen. U doet waar u goed in bent, KCZL regelt het transport en ontzorgt.

Veiligheid
Veiligheid

Veiligheid staat bij KCZL Transport & Logistiek altijd hoog in het vaandel. Daarbij leggen we niet alleen onze focus op de veiligheid van onze chauffeurs in het verkeer, maar ook op het zo veilig mogelijk vervoeren en behandelen van uw producten tijdens het vervoer of in de opslag.