Waarom KCZL Transport & Logistiek?

KCZL Transport & Logistiek (voorheen Koerier Centrum Zuid Limburg) is een dynamisch koeriersbedrijf, gevestigd in een representatief nieuwbouwpand in Landgraaf, Zuid-Limburg, temidden van de landsgrenzen van Duitsland en Belgie. U kunt bij ons terecht voor alle transportwensen klein of groot, tot ca 32.000 kilo.

Bij KCZL Transport & Logistiek beschikt u telkens over een voertuig, dat geheel aansluit aan uw transport-wensen. Uiteraard zijn we in het bezit van een NIWO-vergunning welke garant staat voor vakbekwaamheid, service en kwaliteit.

Tevens kunnen wij ADR-transporten (alle klassen) voor u verzorgen. Als additionele diensten bieden we eveneens op- en overslag aan in ons modern en beveiligd pand, welke is voorzien van alle benodigde transportmiddelen zoals palletwagens, heftrucks etc.

Speerpunten

Speerpunten in onze dienstverlening zijn snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid tegen een scherp en concurrerend tarief. Maak gerust vrijblijvend een afspraak, om samen uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

We zijn ervan overtuigd dat uw opdrachten naar volle tevredenheid worden uitgevoerd.

John van der Veerdonk
KCZL Transport & Logistiek